پـیام نـور

دانلود نمونه سوالات و اطلاع از آخرین اخبار پیام نور

پـیام نـور

دانلود نمونه سوالات و اطلاع از آخرین اخبار پیام نور

۶ مطلب در آبان ۱۳۹۳ ثبت شده است

تارنمای اخبار پیام نور نوشت:

شایعه تغییر نحوه محاسبه نمره میان ترم پیام نور جدی شد!

به گزارش وبسایت پیام نور، چند وقتی هست که شایعه ای با موضوع تغییر نحوه محاسبه میان ترم در بین دانشجویان پیام نور شکل گرفته است.
شایعه ای که بر اساس آن دانشجو در امتحان پایان ترم که از 14 نمره می باشد حداقل باید نمره 5.6 (پنج و شش دهم) را کسب کند تا نمره میان ترم به او تعلق بگیرد.
اگر این تغییر نحوه محاسبه نمره میان ترم در پیام نور واقعیت داشته باشد باید از مسوولین پیام نور سوال کرد که چرا تاکنون اطلاع رسانی در این زمینه انجام نداده اند؟
این تغییر آنقدر مهم است که به همه دانشجویان پیام نور مرتبط می شود ولی تاکنون هیچ خبری و یا بخشنامه ای درباره آن توسط سازمان مرکزی پیام نور منتشر نشده است.
سایت اخبار پیام نور PnuNews.com تلاش گسترده ای در این رابطه انجام داده است و مستنداتی بدست آورده است که نشان می دهد این تغییر تنها یک شایعه نیست!


منبع: سایت اخبار پیام نور

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ آبان ۹۳ ، ۱۲:۴۳

اگر در امتحانات پایان ترم پیام نور غیبت کنید چه اتفاقی می افتد ؟
سوالی که شاید برای بسیاری از دانشجویان پیام نور پیش آمده باشد

به گزارش وبسایت پیام نور، غیبت در امتحانات پایان ترم پیام نور همانند حذف اضطراری می باشد و به نحوی درس حذف می شود. نمره ای در کار نیست و صفر نخواهید گرفت.در واقع در سیستم گلستان پیام نور فقط جلوی آن درس نوشته می شود "غایب در امتحان" ! پس در معدل ترم و معدل کل تاثیری ندارد. حتی دانشجویانی که نمره میان ترم از درسی دارند اگر در امتحان پایان ترم آن شرکت نکنند درس حذف می شود.غیبت در امتحان تاثیری در رابطه با موضوع سقف حداقل واحد ندارد بنابراین دانشجوی پیام نور می تواند یک یا همه دروس را در امتحان غیبت کند هیچ اتفاق خاصی رخ نمی دهد و نیاز به گواهی پزشکی نیست.در حال حاضر سیستم گلستان پیام نور به نحوی تنظیم شده است که معدل ترم دانشجو را براساس دروسی که در امتحان پایان ترم شرکت کرده باشد،اعلام می کند چه یک یا چند درس باشد.فراموش نکنید غیبت در امتحان،دانشجو را از پرداخت شهریه آن معاف نمی کند ! و ملزم به پرداخت شهریه می باشد.این مطلب برای کلیه مقاطع صدق می کند.در آخر در یک جمله می توان گفت:غیبت در امتحان مساوی با حذف درس!

نکته مهم : طبق قوانین جدید این شرایط برای واحدهای عملی به روش زیر محاسبه میشود.

الف: در صورتیکه درس صرفا عملی باشد و دانشجو در آزمون شرکت ننماید ، غیبت موجه ثبت شود
ب: در صورتیکه درس دارای واحد نظری - عملی باشد و دانشجو در آزمون نظری یا عملی شرکت ننماید :
1. عدم شرکت دانشجو در آزمون نظری به منزله غیبت در کل آزمون درس می باشد و مطابق بند الف اقدام شود.
2. عدم شرکت در آزمون عملی و یا عدم ارائه کار عملی توسط دانشجو در موعد مقرر منجر به ثبت نمره صفر در بخش عملی می شود و نمره نهایی دانشجو از حاصل جمع نمره تئوری با عملی تقسیم بر 2 می باشد.
لازم به ذکر است تاکید شود پس از ثبت نمره (درج غیبت و یا نمره صفر تفاوتی ندارد) نمره دانشجو به هیچ عنوان تغییر نخواهد کرد و مراکز از ارسال نامه در این خصوص جدا خودداری نمایند.

در ادامه باید یادآور شویم که در هیچ یک از موارد و کلا در پیام نور چه در امتحان غیبت کنید و چه حذف اضطراری کنید شهریه بازگشت داده نمی شود.


دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور، کلیک کنید

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۴ آبان ۹۳ ، ۱۹:۳۹

دانشگاه پیام نور دستورالعمل تحصیل همزمان در دو رشته تحصیلی برای مقطع کارشناسی را اعلام کرد

به گزارش وبسایت پیام نور، دستورالعمل تحصیل همزمان در دو رشته تحصیلی مقطع کارشناسی در دانشگاه پیام نور امکان پذیر شد
بنابر دستورالعمل اعلام شده توسط دانشگاه پیام نور افرادی که دارای شرایط زیر باشند می توانند به صورت همزمان در دو رشته تحصیل کنند.


الف- شرایط تحصیل:
-1 دانشجویان متقاضی فقط می توانند در مقطع کارشناسی در رشته دوم تحصیل نمایند.
-2 پذیرش دانشجو از طریق آزمون سراسری، پذیرش براساس سوابق تحصیلی و فراگیر دانشگاه پیام نور مجاز می باشد.
تبصره: دانشجویان برای ثبت نام در رشته دوم باید ضوابط سازمان سنجش آموزش کشور را کسب نمایند.
-3 شهریه پذیرش در رشته دوم مطابق شهریه دوره های نوبت دوم (فراگیر) خواهد بود.
-4 دانشجویان پسر که از معافیت تحصیلی استفاده می نمایند می توانند، تحصیلات در رشته دوم را براساس معافیت تحصیلی صادر شده در رشته / دانشگاه اول ادامه دهند .
شرایط و ضوابط تحصیل دانشجویان مشمول مطابق دستورالعمل شماره 3065 /21/د/ مورخ 28/1/90 (نامه در بخش سایر اطلاعات پیوست می باشد )
-5 دانشگاه اول (محل قبولی در رشته اول ) می بایست مدارک برابر اصل شده دانشجو را بر حسب درخواست دانشگاه قبولی دوم با نامه اداری رسمی ارسال و تقاضای اعلام وصول نماید.


اهم مدارک به شرح ذیل می باشد:
1. گواهی دوره متوسطه و پیش دانشگاهی
2. ریزنمرات دوره متوسطه و پیش دانشگاهی
3. مدرک مشخص کننده نظام وظیفه
4. کارنامه کلی دروس گذرانده در رشته / دانشگاه اول
5. دانشجویانی که به دستگاههای خاص تعهد دارند یا بورس می باشند می بایست قبل از ثبت نام در آزمون دانشگاه موافقت کتبی سازمان یا موسسه بورس کننده را اخذ نمایند.
6. سایر مقررات تحصیلی مطابق آئین نامه آموزشی دانشگاه خواهد بود.
7. دانشجویان کارشناسی ارشد که از معافیت تحصیلی استفاده نمی نمایند نیز می توانند به صورت همزمان در یک رشته کارشناسی تحصیل نمایند.
8. مدارک دانش آموختگی همانند سایر مدارک دانشگاه رسمی بوده و امکان ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر را خواهد داشت.


ب- شرایط آموزشی و علمی
1. دروس عمومی گذرانده شده در رشته اول در پایان دوره تحصیلی برای رشته دوم قابل معادلسازی می باشد.
2. دروس غیرعمومی گذرانده شده در رشته اول در پایان هر سال تحصیلی در رشته دوم معادلسازی می گردد.
تذکر مهم: رعایت مقررات معادلسازی مطابق آیین نامه آموزشی برای تطبیق دروس الزامی است.
3. دانشجویان تحصیل همزمان باید در هنگام انتخاب واحد به تاریخ امتحانات توجه نموده تا تداخل امتحانی نداشته باشند.

دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور، کلیک کنید

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۰ آبان ۹۳ ، ۱۹:۲۱

رییس مرکز آزمون پیام نور آخرین مهلت ثبت نمره عملی نیمسال اول را اعلام کرد

به گزارش وبسایت پیام نور، براساس تصمیم جدیدی که در دانشگاه پیام نور مهلت ثبت نمره عملی تا دو نیمسال می باشد.
نحوه محاسبه نمره نهایی دروس عملی و یا دروس نظری عملی:
نمره پایان ترم هر درس نظری و عملی بر اساس تعداد واحد نظری و عملی تعیین می شود یعنی :تعداد واحد عملی درس × نمره بر مبنای 20 + تعداد واحد نظری × نمره بر مبنای 20 حاصل تقسیم بر مجموع واحدهای عملی و نظری درس(این قاعده کلی برای همه دروسی که واحد عملی داشته باشند قابل استفاده می باشد)


فرمول محاسبه نمره دروس عملی و نظری

دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور، کلیک کنید

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۹ آبان ۹۳ ، ۱۹:۱۳

دانشگاه پیام نور بخشنامه جدید و تعیین تکلیف نحوه دادن معرفی به استاد را در کلیه ترمها صادر کرد

به گزارش وبسایت پیام نور، ر بخشنامه جدیدی که محمدعلی کریمی معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی امروز 18 تیر 93 به شماره 19477 / 3 / د ابلاغ کرده است تکلیف مراکز و واحدهایی که در دادن معرفی به استاد دچار مشکل بوده اند را روشن کرد متن بخشنامه را در ادامه مطالعه کنید.

"پیرو بند 7 دستورالعمل انتخاب واحد دوره تابستانی سال تحصیلی 93-92 به شماره 17145 / 3 / د مورخ 8 تیرماه 93 به اطلاع میرساند:

1- واجدین شرایط معرفی به استاد مقطع کارشناسی براساس بخشنامه 64147 / 3 / د مورخ 30 بهمن 91 در صورت ارائه یا عدم ارائه دروس به صورت موردی و با گروه دو صفر به صورت معرفی به استاد بگذرانند (قابل توجه مراکز پیام نور که می گویند اگر درس در تابستان ارائه شد نمی شود معرفی به استاد گرفت ! )
2- واجدین شرایط معرفی به استاد مقطع کارشناسی ارشد ،براساس بخشنامه 15171 / 3 / د مورخ 10 تیر 92 صرفا دانشجویان شیوه آموزشی مقطع کارشناسی ارشد در صورتیکه یک عنوان درس نظری باقیمانده باشند می توانند (در صورت ارائه یا عدم ارائه درس به صورت موردی و با گروه دو صفر) به صورت معرفی به استاد بگذرانند
لازم به ذکر است مطابق با اصلاحیه تقویم آموزشی ترم تابستان زمان معرفی به استاد در تابستان 93 از 6 تیر تا 5 مرداد می باشد که دانشجویان برای این موضوع باید به کارشناس رشته خود مراجعه کنند.


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۸ آبان ۹۳ ، ۱۹:۰۴

در قوانین جدید پیام نور شهریه دانشجویان مهمان افزایش پیدا می کند

به گزارش وبسایت پیام نور، مطابق با آیین نامه آموزشی جدید دانشگاه پیام نور مراکز و واحدهای پیام نور می توانند با مهمان یا انتقال دانشجویان با داشتن شرایط و ضرایب تعیین شده در ماده ۲ نسبت به مهمان موقت یا دائم دانشجویان پیام نور موافقت کنند.
در این آیین نامه در صورت مهمان شدن دانشجو در سایر مراکز شهریه پرداختی توسط دانشجو افزایش پیدا می کند.


شرایط مهمان : دانشجویان مقطع کارشناسی آزمون سراسری،پذیرش بدون آزمون و فراگیر می توانند با موافقت مرکز مبدأ و مقصد بصورت مهمان و مهمان دائم تحصیل نمایند.
* (در واقع بدون هیچ پیش شرطی! فقط موافقت مبدا و مقصد لازم است)

آیین نامه مهمان شدن در ۵ ماده و آیین نامه انتقال در ۶ ماده صادر شده است.

 

دستورالعمل مهمان و انتقال در دانشگاه پیام نور

الف) مهمان
ماده ۱:
مراکز و واحدها در صورتیکه دانشجو واجد شرایط ذیل باشد و با عنایت به ضرایب تعیین شده در ماده ۲ نسبت به مهمان موقت یا دائم دانشجو اقدام نمایند

۱-۱- ازدواج دانشجوی دختر در زمان دانشجویی در صورتیکه محل اشتغال دائم همسر دانشجو قبل از ازدواج در نزدکترین محل به دانشگاه مقصد باشد
۱-۲- فوت یا معلول شدن سرپرست خانواده در زمان دانشجویی به طوریکه وی به تشخیص مراجع قانونی به عنوان کفیل خانواده شناخته شود
۱-۳- بیماری خاص دانشجو به تایید مراجع ذیصلاح
۱-۴- معلولیت موثر دانشجو که در زمان دانشجویی صورت گرفته باشد
۱-۵- تغییر محل اشتغال دانشجو یا همسر وی به شهر دیگر با ارائه مستندات معتبر

ماده ۲ : براساس دستور هفتم مصوبات چهلمین نشست هیات امنای دانشگاه شهریه دانشجویان به شرح ذیل می باشد :
۲-۱- شهریه متغیر متقاضیان مهمان یا مهمان دائم به مراکز چهارگانه شهر تهران با ضریب ۲ محاسبه و اخذ گردد
۲-۲- شهریه متغیر متقاضیان مهمان یا مهمان دائم به مراکز استانها و شهرهای لواسان ، دماوند ری و حسن آباد با ضریب ۱.۸ محاسبه و اخذ می شود
۲-۳- شهریه متغیر متقاضیان مهمان یا مهمان دائم از مراکز یانواحی پایین تر به بالاتر به غیر از شهرهای مذکور ۲-۱ تا ۲-۲ به ضریب ۱.۶ محاسبه و اخذ می شود

ماده ۳: مهمان شدن از نواحی بالاتر به پایین تر بلامانع است

ماده ۴: مهمان شدن دانشجو به سایر دانشگاه های هم گروه به شرط عدم ارائه دروس در نیمسال پایانی (ترم آخر) و موافقیت دانشگاه مبدا و مقصد بلامانع می باشد

ماده ۵: شرایط مهمان و مهمان دائم دانشجویان مرکز بین الملل برون مرزی دانشگاه پیام نور به داخل در دوره کارشناسی
۵-۱- دانشجوی متقاضی مهمان و مهمان دائم در دوره کارشناسی باید یک نیمسال تحصیلی و حداقل ۱۲ واحد درسی را در مرکز بین الملل با احتساب نمرات مردودی با معدل ۱۲ گذرانده باشد
۵-۲- دانشجوی متقاضی مهمان یا مهمان دائم باید درخواست خود را ذکر مورد حداقل ۴۵ روز قبل از شروع نیمسال تحصیلی مطابق تقویم آموزشی به مرکز بین الملل تسلیم کند
۵-۳- دانشجوی کارشناسی مهمان شده به یکی از مراکز  و واحدهای داخل کشور باید ۵۰ درصد شهریه ثابت و متغیر ارزی کشور مبدا را در هر نیمسال تحصیلی به صورت ریالی و به نرخ مرکز مبادلات ارزی در شروع ثبت نام و انتخاب واحد پرداخت نماید
۵-۴- دانشجویان دوره کارشناسی که به مراکز و واحدهای داخل کشور مهمان یا مهمان دائم شده اند جهت اخذ مدرک تحصیلی باید مطابق آیین نامه دانشجویان برون مرزی در امتحان جامع مرکز بین الملل شرکت و نمره قبولی کسب نمایند
۵-۵- پس از موافقت مرکز بین الملل برای مهمان و یا مهمان دائم شدن دانشجو موضوع در شورای آموزشی استان مقصد مطرح تا نسبت به ثبت نام و اخذ شهریه مربوطه اقدام نمایند

ب) انتقال
ماده ۶: 
باتوجه به صدور مدارک یکسان در دانشگاه پیام نور انتقال دانشجو منتفی است

ماده ۷: انتقال از سایر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی به پیام نور با شرایط ذیل و فقط برای یکبار امکان پذیر است:
۷-۱- متقاضی باید حداقل ۱۲ واحد درسی با میانگین حداقل ۱۲ با احتساب دروس مردودی در دانشگاه مبدا گذرانده باشد
۷-۲- نداشتن منع ادامه تحصیل در دانشگاه مبدا

ماده ۸: شهریه دانشجویان روزانه دولتی انتقالی به پیام نور مطابق شهریه دانشجویان آزمون سراسری دانشگاه پیام نور است

ماده ۹: انتقال از دانشگاه پیام نور به سایر دانشگاه های نیمه حضوری و موسسات غیر انتفاعی با رعایت مقررات وزارت علوم بلامانع می باشد

ماده ۱۰: انتقال از دانشگاه های خارجی مورد تایید وزارت علوم در مقطع کارشناسی براساس ضوابط و مقررات وزارت علوم و دانشگاه پیام نور مجاز می باشد

ماده ۱۱: مسائل مرتبط با شهریه دانشجو تابع ضوابط دانشگاه است.


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۷ آبان ۹۳ ، ۱۹:۰۱